Categorie
Homepage, Klanten

Heesmans Installatie Techniek is een installateur met een specialisme in gebouwgebonden klimaatinstallaties: lucht-, verwarmings- en koelinstallaties. Ze zorgen voor een optimaal klimaat in bijvoorbeeld de utiliteitsbouw en het luxe particuliere segment. Dat doen ze al ruim 50 jaar met aandacht voor mens, duurzaamheid en techniek. Wij mogen met het hele team én onze partners allerlei gave projecten voor ze uitvoeren!

Bestickering Busje

Input nodig

Corporate website: doelgroepen aanspreken

Wij mochten een bedrijfswebsite ontwikkelen die zowel de zakelijke als de particuliere markt aanspreekt. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het functioneel ontwerp en de vormgeving. Natuurlijk hebben we de WordPress-website in eigen huis gebouwd en gevuld met content van onze partners voor fotografie en tekst. Het resultaat is een frisse, overzichtelijke site die bij beide doelgroepen past.

Dedicated website: arbeidsmarktcommunicatie

Heesmans Installatie Techniek groeit en bruist van ambitie! En daar kunnen ze veel nieuwe collega’s bij gebruiken. Om de werving een goed podium te geven, ontwikkelden wij (in no-time) een speciale website. Hier vinden potentiële kandidaten informatie over het bedrijf, over toekomstige collega’s en natuurlijk de diverse beschikbare functies.

Tijdelijke website: evenement

Voor het overnamefeest op 1 juli 2021 ontwikkelden wij een tijdelijke evenement-website. Daar konden medewerkers alle info vinden en zichzelf en hun gezin aanmelden. Dat scheelt een hoop mailtjes en handmatig werk!

Fraaie wijnkist

Om de overname ook met klanten te vieren, zorgden wij voor een mooie wijnkist en bijpassende kaart. Door het relatiegeschenk persoonlijk te overhandigen, is er meteen kans om in stijl te proosten op de toekomstige samenwerking.

Feestelijke uitnodiging

Op 1 juli 2021 nam Michiel van Melis het bedrijf over van zijn vader Ad. Tijd voor een feestje dus! Voor medewerkers en hun gezinnen werd een gezellige dag georganiseerd. Wij verzorgden onder andere de uitnodigingen.

Social media

Wij ondersteunen Heesmans bij het regelmatig en relevant zichtbaar zijn op meerdere social media-kanalen. Met behulp van contentsessies, contentkalenders, fotografie, tekst en vormgeving verzorgen we posts die alle doelgroepen op hun eigen manier aanspreken.

Banieren

Input nodig

Advertentie

Input nodig

Klanten waar we mee samenwerken:

Kopje koffie komen doen?

Heb je een vraag, opmerking of gewoon zin in een koffietje (inclusief inspirerend gesprek)? Neem contact op en we zitten snel om tafel. ☕

Jaap Bakx

Directie, bedrijfsmanagement en sales

+31 (0)88 11 61 704
jaap@graficonnect.com
Let's connect